Wil jij weten of een inbakerdoek jouw kindje helpt om rustiger te gaan slapen? 
PUUR Miranda heeft een unieke probeerservice opgezet! 

Gedurende 5 dagen mag je een Boelie inbakerdoek kostenloos uitproberen. Na 5 dagen breng je de doek weer retour of je besluit om de doek te houden.

De doeken worden door Miranda zelf na ieder gebruik gewassen, dus je krijgt altijd een schone (en vaak nieuwe) doek in bruikleen. 

Hoe werkt de probeerservice?
Je maakt een afspraak om de inbakerdoek op te halen. Je hebt keuze uit twee kleuren doeken, een zachtroze of een baby blauwe.  Bij het ophalen krijg je een demonstratie hoe je de inbakerdoek het beste gebruikt, met behulp van een pop. Vervolgens probeer je het even zelf uit, zodat ik je nog wat tips en tricks mee kan geven. 

Na ontvangst van de borg (€50,-) krijg je de inbakerdoek mee naar huis. Per mail ontvang je nog een instructiefilmpje, zodat je thuis op je gemak nog even alles na kunt kijken. 
Je probeert de doek uit met je kindje. Tussendoor kun je altijd even contact opnemen om vragen te stellen! 

Ben je na 5 dagen overtuigd van het effect van de Boelie, dan kies je of je de doek wilt houden (tegen gereduceerd tarief afhankelijk van de nieuwstaat van de doek) of je koopt een nieuwe doek voor €69,95 incl. BTW. In dat laatste geval ruilen we de doeken om en krijg je een nieuwe doek met wasinstructies mee. 
Klanten die ook een slaapconsult afnemen, krijgen 15% korting op de inbakerdoek!

Helpt het inbakeren jouw kleintje niet? Dan breng je de doek retour en ontvang je (indien in goede staat) de borg retour. 

Neem nu contact op om een afspraak te maken!