Als jouw kindje onrustig slaapt, veel wakker is, moeite heeft met in- en/ of doorslapen, zichzelf wakker spartelt dan kun je kiezen voor inbakeren. 
Inbakeren geeft je kindje een geborgen gevoel en helpt om je kindje makkelijker te laten slapen. 

Inbakeren is een tijdelijk hulpmiddel  en mag gebruikt worden tot de leeftijd van ongeveer 4 maanden.

Als kersverse ouder wil je dat je kindje goed en veilig slaapt. Als baby- en kinderslaapcoach werk ik graag met de Boelie. De Boelie is uniek,  omdat deze als enige inbakerdoek een broekje heeft. Dit broekje voorkomt dat een kindje weg kan zakken in de doek. Daarnaast zorgt de inbakerdoek voor weinig bewegingsvrijheid bij de armpjes (wat je ook wilt om rust te creëren), maar juist voor veel bewegingsvrijheid bij de heupjes en beentjes, waardoor je kindje de bekende ‘kikkerhouding’ (een ontspannen natuurlijke houding van de beentjes tijdens het liggen en dragen) aan kan nemen. Daarnaast is de Boelie voor ieder kindje goed op maat te maken (tot max. 7 kg), heerlijk zacht en gemaakt van een luchtige stof. 

De inbakerdoek van Boelie is gemaakt door Wendy van den Bos, een moeder van 4 kinderen met slaapproblemen. Na enige gevaarlijke situaties met haar eigen kinderen, is ze zelf aan de slag te gaan om een veilige inbakerdoek te maken, waarin tevens voldoende ruimte is voor ontspannen heupjes. Als ervaringsdeskundige met heupdysplasie weet ze hoe belangrijk het is dat de heupjes van kinderen goed ontspannen kunnen. De inbakerdoek heeft hiervoor een uniek certificaat ontvangen van het ‘international hip dysplasia institute’

Inbakeren helpt bij:
– Onrustige baby’s 
– Baby’s die veel huilen
– Als je baby maait met armpjes en beentjes
– Als je baby moeite heeft met in- en/ of doorslapen
– Als je baby hazenslaapjes doet
– Reflux
– Als je de overgang van buik naar bedje wilt verkleinen voor je baby
– Moeilijke start door de bevalling  

Als ambassadeur van Boelie bied ik jou de mogelijkheid om de Boelie
gratis 
uit te proberen. 

Hoe dit werkt, leg ik je hier uit.