Ervaringen van andere ouders

Miranda heeft een heel uitgebreid consult geschreven, met fijne woorden ter ondersteuning. Ik voelde begrip en de adviezen sluiten goed aan bij onze (natuurlijke) ouderschapsstijl. Het afsluitende gesprek heeft me doen inzien dat de adviezen mij ook als ouders in mijn eigen kracht zetten. Nu mogen wij als ouders aan de slag, een flinke uitdaging! Ik weet dat ik altijd kan terug vallen op Miranda.
Stephanie
Moeder van zoon T. 1 jaar
Met onze dochter van ruim 2 jaar hebben we altijd te maken gehad met pieken en dalen omtrent haar slaap ritme. Zo goed als ze overdag sliep, zo matig was het 's avonds. Doordat ze steeds meer ging vechten tegen het slapen en we soms uren bezig waren met in slaap vallen hebben we uiteindelijk Miranda ingeschakeld. Nadat ze van ons de nodige daglogs had ontvangen is ze aan de slag gegaan met een plan wat we telefonisch hebben besproken. Na een uur waren we voorzien van allerlei tips en een concreet actie plan. Na een week of 8 hebben we opnieuw contact met Miranda gezocht, omdat er zeker verbetering was maar nog niet het gewenste eindresultaat. Vervolgens hebben we wederom een paar gesprekken gehad waarin nieuwe ideeën zijn besproken op basis van de voorbije weken en vervolgens hebben we binnen enkele dagen grote stappen gemaakt, waardoor we nu op de goede weg zitten en er eindelijk een goed slaap ritme is. Miranda is altijd heel duidelijk geweest aangaande haar bevindingen, met daarbij concrete acties die we gelijk konden toepassen. Tussentijds is het prettig om even contact te hebben wat er wel en wat er niet goed gaat en vervolgens helpt ze je weer als bijsturing noodzakelijk is. Na 10 weken kunnen we stellen dat zowel dochter als wij als ouders eindelijk weer aan een goede nachtrust toekomen!
Eva
Moeder van dochter N. 2 jaar
Via het boek droomritme zijn we zelf verder gekomen met het slapen van onze dochtertje. Dankzij de verdieping van Miranda zijn we verder gekomen en hebben we het geheel kunnen finetunen. Het uitgebreide slaapconsult met praktische tips heeft hier aan meegeholpen.
Marcel en Marjolein
Ouders van dochter Nila, 4 maanden
Super goede, waardevolle informatie. Tips en tricks die je zelf niet bedenkt. Een consult op maat, volledig passend bij onze dochter. Snelle reacties en zeer deskundig advies.
Maartje van 't Hoof
Moeder van Sofie, 6 maanden
Miranda heeft ons erg geholpen met een duidelijk, concreet stappenplan. Ze heeft ons vertrouwen gegeven dat het wel goed komt met het slapen van onze kleine, op een manier die past bij de behoeftes van onze baby.
Anoniem
Baby 3,5 maand oud
Wij hebben een uitgebreid slaapconsult gekregen waarmee we niet alleen nu mee geholpen zijn maar ook wanneer ons kindje ouder is mee aan de slag kunnen. Miranda is empathisch en weet waar je als ouder doorheen gaat wanneer je kindje niet wil slapen. Je krijgt dan ook praktische tips die je gelijk in de praktijk kunt brengen! Het resultaat mag er dan ook zijn. Het heeft onze zoon geholpen om sneller in slaap te vallen en ons laten inzien dat het niet altijd aan jou als ouder ligt.
Janneke
moeder van baby J.