Slaap mama slaap

van moe naar moeder

Slaapt je kindje eindelijk door, lig jij naar het plafond te staren… 
Na maanden van slapeloze nachten, mocht ik eindelijk weer eens een nacht doorslapen. Een heerlijk vooruitzicht. Helaas was de werkelijkheid anders. Iedere twee uur werd ik wakker en lag ik naar het plafond te staren. Mijn biologische klok was van slag en mijn hoofd draaide overuren. 

De weg naar dromenland heeft al weer vertraging...

 Heb jij moeite met inslapen of doorslapen?
 Ben je een kei in plafond staren?
 Staat jouw hoofd bijna altijd aan?
 Vergeet jij jezelf wel eens?

slaapcoach, contact, gelderland

Ik ben Miranda Glasbergen, online slaapcoach. Ik ben moeder van twee prachtige dochters. Beide meiden hebben mij vele slapeloze nachten bezorgd.

Met de nodige coahing heb ik geleerd om ‘los te laten’. Weer leven in plaats van overleven. Ik slaap beter. Ik ben minder moe. Ik geniet weer van het leven en heb energie om met mijn kinderen leuke dingen te doen. 

Ik help jou graag om de weg naar dromenland terug te vinden.

Wil jij weer goed slapen?

Ik help je graag in mijn online coachingsprogramma.  

 10 weken lang persoonlijke begeleiding 
10 weken lang alle ins en outs over slaap
10 weken lang je hoofd leeg maken
 makkelijker inslapen
 beter doorslapen
 uitgeruster wakker worden

slaapmamaslaap

Om mij heen zie ik fantastische moeders die moe in plaats van moeder zijn. Ze proberen alle ballen hoog te houden, maar vergeten vaak zichzelf. Ze slapen al geruime tijd niet goed.  Vaak liggen deze topmoeders lang wakker of worden ’s nachts geregeld wakker. Hun oren lijken wel antennes, bang om iets te missen van de kinderen.
Echter missen deze lieve moeders ook slaap, veel slaap. Het lontje wordt steeds korter. Hulp vragen? Nee joh, het hoort er gewoon bij…

 

All you need is sleep…

Wat houdt het online coachingsprogramma in?

✓ 10 weken lang persoonlijke begeleiding 
✓ contact op momenten dat het jou uitkomt
✓ thuis vanaf de bank 
✓ filmpjes
✓ infographics 
✓ checklists
✓ alle informatie en adviezen sluiten aan bij jouw persoonlijke situatie
✓ Ik ben jouw vraagbaak, klaagmuur, sparringspartner. Alles wat jij nodig hebt om beter te kunnen
slapen. 

Wat krijg je niet? 
X Hulp bij het verwijderen van een snurkende partner 
X Gesprekspartner tijdens die vervelende waakmomenten

Investeren in slaap is investeren in je leven. Een slaaptekort levert veelal lichamelijke en psychische klachten op.
Door nu te investeren in een betere slaap, verklein je de kans op dementie, obesitas, hart- en vaatziekten of depressie.

Jij bepaalt wanneer je werkt aan jouw slaap. Het voordeel van online coaching is dat je niet aan tijd en plaats gebonden bent. Jij reageert dus op momenten dat het jou uitkomt.

Ben je druk?
Juist het te druk zijn met andere dingen zorgt voor een verslechterde slaap. 
Door van je af te schrijven, kun je je gedachten reguleren, emoties een plek geven en rust in je hoofd krijgen.

 


Voor de eerste vijf deelnemers € 150,- 


Nog maar 2 plekken vrij

BONUS:
coachcall ter waarde van € 60,-

Veel gestelde vragen

Slaap ik over 10 weken echt beter?

Dit ligt eraan hoe lang je al slecht slaapt. Als je nog maar kort slecht slaapt, is het makkelijker om de draad weer op te pakken. Slaap je al jaren slecht, dan kost het veel meer tijd.
Je legt in 10 weken een goede basis, waar je in de toekomst op kunt voortborduren.

Weet je zeker of je mij kunt helpen?

Voordat we beginnen vul je een vragenlijst in. Op basis van deze vragenlijst bepaal ik of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Blijkt dit niet het geval te zijn, dan krijg je je geld terug. 

Ik twijfel nog… 

Bij twijfel…. niet doen. Ik wil alleen mensen coachen die er echt voor willen gaan. Ik steek veel tijd en energie in mijn begeleiding. Ik doe dit omdat ik er energie van krijg om mensen echt te helpen naar een betere slaap. Mensen die er niet volledig voor gaan, kosten mij juist energie. 

Wat kan ik van online coaching verwachten?

Op basis van wat jij mij vertelt, stel ik jou vragen. Deze vragen zetten jou tot denken. Door hierover te schrijven, kom jij tot inzichten. Deze inzichten laten jou zien waaraan jij kunt werken om je slaap te verbeteren. Naast deze vorm van coaching geef ik je informatie. Jij bepaalt vervolgens zelf waar je mee aan de slag gaat.

Is de coaching echt persoonlijk?

Ja! Ik speel in op wat jij met mij deelt. Daarnaast bied ik jou alleen informatie aan die voor jou relevant is. Ik ga je niet belasten met informatie waar jij naar mijn idee niets aan hebt. 
Coaching is maatwerk en ik streef er volledig naar dit te leveren.

Hoe waarborg je mijn privacy?

We werken in een goed beveiligde coachomgeving. Ik sla alles hierin op wat je met mij deelt. 
Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens en zal deze nooit met anderen delen.