Slaapcoachtraject (0- 4 jaar)

peuterslaap


De weg naar dromenland is  vaak een weg met hobbels en valkuilen. Die kunnen soms best pittig zijn voor jou als ouder. Met coaching help ik je om op koers te blijven en stuur bij waar nodig. Ik ben gedurende 3 maanden lang jouw sparringpartner rondom alles wat me
t het slapen van je kindje te maken heeft. 


In het slaapcoachtraject ga ik eerst aan de slag met het opstellen van een slaapplan voor jouw kindje. Om dit te kunnen maken onderzoek ik 
fysieke-, omgevings- en slaaptechnische factoren die het slapen van jouw kindje kunnen verstoren. Dit verwerk ik een slaapanalyse, waardoor jij de oorzaak begrijpt van het slechte slapen van jouw kindje. 

Deze analyse wordt praktisch vertaald naar een slaapplan. Het slaapplan is opgedeeld in kleine praktische stappen, zodat jij als ouder het overzicht houdt en de kans van slagen groter wordt. 

Na ontvangst van het slaapplan hebben we een online coachgesprek in om het slaapplan door te nemen. Je kunt dan alle vragen die je hebt of dingen waar je tegen aan bent gelopen met mij bespreken. 

Vanaf dat moment bepaal je gedurende 3 maanden lang wanneer jij contact met mij wilt opnemen. We hebben 8 contactmomenten via WhatsApp of e-mail. Daarnaast plannen we eenmalig een extra online coachgesprek in (Dit plannen we op een moment wanneer hier behoefte aan is). 

Wat krijg je?

  • Een heldere analyse van fysieke- , omgevings- en slaaptechnische factoren
  • Inzicht in oorzaak en gevolg van de slaapproblemen
  • Praktische adviezen om eventuele onrust te verminderen
  • Praktische adviezen om de slaapomgeving te optimaliseren
  • Een duidelijk slaapplan met kleine heldere stappen
  • Alles geheel op maat gemaakt voor jouw kindje
  • Aansluitend bij jullie opvoedstijl en wensen
  • Heel veel extra informatie passend bij jullie situatie
  • Twee coachgesprekken van +/- 30 minuten
  • 8 contactmomenten via WhatsApp/ e-mail (gedurende 3 maanden te gebruiken)
''Bedankt voor al je tips, ondersteuning, meedenken, meeleven, flexibiliteit, geduld, advies en informatie'.
Marjolein
Mama van kindje van 15 maanden oud

Twijfel je nog of je een slaapconsult of een slaapcoachtraject wilt afnemen? Dit snap ik helemaal. Ik kijk graag met je mee wat wijsheid is. In veel gevallen is alleen het slaapconsult toereikend genoeg. Mocht blijken dat er toch behoefte is, dan kan coaching altijd  erbij geboekt worden. 

Echter zijn er ook situaties waarin ik coaching juist aanbeveel, met name als er veel verschillende dingen spelen rondom het slapen. 

Laten we eerst eens met elkaar kennismaken om te kijken of ik wat voor je kan betekenen. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en beiden een goed gevoel hebben, voordat we een samenwerking met elkaar aan gaan.